PBM en bedrijfskleding

Damitech heeft ’t

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij Damitech begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer. Daarom zijn we er trots op om een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen van het gerenommeerde merk Deltaplus aan te bieden. Met Deltaplus kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bij het beschermen van uzelf en uw team. Denk bij persoonlijke beschermingsmiddelen aan oor- en oogbescherming, ademhalingsbescherming, helmen, valbeveiliging, handschoenen, beschermende kleding, enzovoorts.

Werkkleding

Comfort, duurzaamheid en functionaliteit zijn essentieel bij het kiezen van werkkleding. Daarom bieden wij u een uitgebreide collectie werkkleding van twee toonaangevende merken, Blåkläder en FHB. Of u nu in de bouw, industrie, landbouw, of een andere veeleisende sector werkt, wij hebben de juiste werkkleding om aan uw behoeften te voldoen.

In ons assortiment werkkleding vindt u:
 
  • Werkbroeken: Duurzame en praktische werkbroeken of overalls met handige zakken, knieversteviging en verstelbare taillebanden voor ultiem comfort.
  • Werkjassen: Weerbestendige jassen die beschermen tegen wind en regen, zonder in te boeten aan ademend vermogen.
  • T-shirts en polo’s: Comfortabele bovenkleding die geschikt is voor dagelijks gebruik op de werkplek.
  • High Visibility-kleding: Veilige en zichtbare werkkleding voor situaties waarin hoge zichtbaarheid cruciaal is.
  • Accessoires: Van petten en mutsen tot riemen, Damitech heeft ook een assortiment accessoires om uw werkkleding compleet te maken.
 
Bezoek onze winkel om onze uitgebreide collectie werkkleding te ontdekken en kies voor kwaliteit, comfort en functionaliteit met Blåkläder en FHB. Uw werk verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.

Bezoek Damitech

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u uw project of klus goed uit kunt voeren. Wij hebben daarom van alle artikelen een grote voorraad zodat u niet mis hoeft te grijpen en door kunt met uw project. U kunt ’s ochtends al vanaf 6.00 uur bij ons terecht, uiteraard staat dan ook de koffie al klaar.