Badkamers

Damitech heeft ‘t

Badkamershowroom 

Bent u op zoek naar een mooie, stijlvolle badkamer? Op onze bovenverdieping vindt u een grote badkamer showroom met diverse badkameropstellingen. Of u nu op zoek bent naar een complete badkamer, mooie wastafelmeubels, badkamerkranen of keukenkranen, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft. Ook voor de nodige materialen om de installatie van het sanitair succesvol af te ronden kunt u bij ons aankloppen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op vakkundig advies van onze sanitairspecialisten.

Sanitair van topmerken

De badkamer is een plek waar men volledig kan ontspannen. Het is daarom belangrijk dat ieder onderdeel voldoet aan de wensen. 

Voor kwalitatieve wastafelmeubels en badkamerkranen met een mooi design kunt u rekenen op topmerken als HR Badmeubelen, Grohe, Hans Grohe en Plieger. Daarbij horen uiteraard ook mooie wand- en vloertegels van bijvoorbeeld Loetino. De producten van deze merken zijn allemaal verkrijgbaar bij Damitech. Zij leveren echte topkwaliteit waar men nog jarenlang plezier van heeft.

Graag inspireren we u met de laatste trends op het gebied van sanitair. Wat denkt u bijvoorbeeld van de populaire mozaïek tegels? U kunt kiezen voor een frisse azzuro blauw of een glamour look met goud of koper. Of wat denkt u van een zwart bad of zwarte waskom? We tonen het u graag in onze showroom.

 

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of toilet? Van harte welkom in onze grote sanitair showroom en laat u inspireren. Onze specialisten geven u graag een goed advies. Wilt u een offerte op maat? Maak dan vooraf een afspraak.