Badkamers

Damitech heeft ’t

Bezoek onze Badkamershowroom in Kesteren 

Bent u op zoek naar een mooie, stijlvolle badkamer? Bezoek onze badkamershowroom in Kesteren, midden in de Betuwe! Op onze bovenverdieping vindt u een grote badkamershowroom met diverse badkameropstellingen. Of u nu op zoek bent naar een complete badkamer, mooie wastafelmeubels, badkamerkranen of keukenkranen, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft. Naast de badkamershowroom hebben we een grote tegelshowroom. Deze tegels zijn uiteraard geschikt voor de badkamer maar vaak ook voor de rest van uw woning. Ook voor de nodige materialen om de installatie van het sanitair succesvol af te ronden kunt u bij ons aankloppen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op vakkundig advies van onze badkamerspecialisten.

Sanitair van topmerken

De badkamer is een plek waar men volledig kan ontspannen. Het is daarom belangrijk dat ieder onderdeel voldoet aan de wensen. 

Voor kwalitatieve wastafelmeubels en badkamerkranen met een mooi design kunt u rekenen op topmerken als HR Badmeubelen, Sealskin, Looox, Hans Grohe, Bette, Villeroy en Boch, Burgbad, Detremmerie, Clou en Laufen. Daarbij horen uiteraard ook mooie wand- en vloertegels van bijvoorbeeld Flaviker, Venis of Marazzi. De producten van deze merken zijn allemaal verkrijgbaar bij Damitech. Zij leveren echte topkwaliteit waar men nog jarenlang plezier van heeft.

Graag inspireren we u met de laatste trends op het gebied van sanitair. Wat denkt u bijvoorbeeld van de populaire mozaïek tegels van The Mosaic Factory of Aquacolor? U kunt kiezen voor een frisse azzuro blauw of een glamour look met goud of koper. Of wat denkt u van een zwart bad of zwarte waskom? Wenst u uw kranen in koper, mat goud of gun metal? We tonen het u graag in onze showroom. 

Op onze social media kanalen delen we veel nieuwe trends en realisaties bij onze klanten. Volg ons op onderstaande kanalen en doe inspiratie op.

Volg ons op social media

Op onze social media kanalen delen we veel nieuwe trends en realisaties bij onze klanten. Volg ons op onderstaande kanalen en doe inspiratie op.
Badkamerinspiratie Damitech Badkamers Kesteren