Installatie

Damitech heeft ’t

Van schakelmateriaal tot aan verwarming

Bent u als loodgieter of installateur op zoek naar installatiemateriaal voor onder andere verwarming en sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw project. Van water- en CV leidingsystemen tot elektra schakelmateriaal. Maar ook dakbedekking en zink voor het dekken van een dak bieden wij aan. 

Top kwaliteit én een goed advies

De kwaliteit van de producten die wij aanbieden vinden wij erg belangrijk. Daarom leveren wij enkel installatiemateriaal van de beste merken zodat u een fantastisch eindresultaat op kunt leveren!

U vindt in ons complete assortiment onder andere producten van Uponor, VSH, Itho Bonfix, Jung en Busch. Maar ook onderdelen van Jaeger, Gira en HWA Systemen zijn bij ons verkrijgbaar.

Welke installatiematerialen heeft u nodig om uw project te voltooien? Kom langs in onze groothandel gevestigd in Kesteren en bekijk direct de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Wanneer u twijfelt over het type installatiemateriaal dat toegepast moet worden in uw situatie, voorziet onze specialist u graag van advies op maat. Zo gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Bezoek Damitech

Wij leveren u graag het juiste product en een goed advies voor uw klus. Kom langs in Kesteren!