Verf

Damitech heeft ’t

Alleen de hoogste kwaliteit verf

In onze verfshop vindt u een ruim assortiment met verf van professionele kwaliteit. Wij bieden enkel verf van de beste merken zoals Wijzonol, Koopmans en Tenco. Ook de verfbenodigdheden in ons aanbod (o.a. van Anza en Staalmeester) zijn duurzame kwaliteitsproducten. Graag zoeken wij met u naar de beste oplossing. Klantvriendelijkheid staat daarbij voorop.

Ontdek ons assortiment verf en verfbenodigdheden

Het kiezen van de juiste verf voor uw project is een belangrijke stap. De toepassing, ondergrond, kleur en uitstraling spelen allemaal een rol. Onze ervaren verfspecialisten geven u graag van advies, zodat u de juiste keuze maakt.

In ons complete assortiment vindt u onder andere hechtprimer, grondverf, binnen- en buitenlak en muurverf van het kwaliteitsmerk Wijzonol. Zoekt u een ultra hoogglanslak of juist een mooie zijdeglans? Een extra matte muurverf of juist een extra reinigbare? U bent bij ons aan het goede adres. Daarnaast hebben we de houtcoat zwart van Tenco en de ecoleum beits van Koopmans in het assortiment. De verf kan zeer snel geleverd worden in alle gewenste kleuren. Met onze mengmachine mengen we de verf in de door u gewenste kleur. Ook wat betreft verfbenodigdheden vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor kwalitatieve kwasten van onder andere Staalmeester en verfrollers van Anza. Heeft u specifieke wensen? Van ONETIME lichtgewicht vuller tot TechnoTape washi gold, wij hebben het voor u!

Bezoek Damitech

Bent u op zoek naar professionele verf en bijbehorende verfbenodigdheden? Dan helpen wij u graag verder in onze groothandel gevestigd in Kesteren. Kom langs en laat u adviseren door onze verfspecialisten. U heeft ook de mogelijkheid om producten te laten bezorgen.

DSC06415 - kopie
DSC06404 - kopie - kopie
PHOTO-2024-05-15-15-45-14