Bouwstoffen

Damitech heeft ’t

Kit

Alles onder één dak

Bent u als bouwbedrijf of klusser op zoek naar de benodigde bouwmaterialen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons complete assortiment vindt u voor ieder project de gewenste materialen. Zo bieden we verschillende houten plaatmaterialen aan, zoals underlayment en triplex voor binnenbetimmering. Tevens zijn er bij ons gipsplaten verkrijgbaar voor zowel droge als natte ruimtes. Isolatiematerialen, veel soorten mortels, diverse soorten tegellijm: Damitech heeft ’t! Ook hebben we een breed assortiment kit en pur standaard op voorraad. Op zoek naar betonplex, vuren regels of vulhout? Ook dan kunt u terecht bij onze groothandel.

Voor elke klus

Bij Damitech vindt u hoogwaardige bouwmaterialen voor iedere bouwfase. Door het grote aanbod is het wellicht geen eenvoudige taak om de juiste materialen te vinden voor uw klus.

Daarom is het voor ons van groot belang om onze klanten goed te informeren, zodat u meteen de juiste bouwstoffen kunt aanschaffen. Onze medewerkers hebben de nodige kennis in huis en staan voor u klaar om met u op zoek te gaan naar passende materialen. 

U kunt als bouwbedrijf, ZZP’er of klusser altijd bij ons langskomen voor de benodigde bouwmaterialen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek Damitech

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u uw project of klus goed uit kunt voeren. Wij hebben daarom van alle artikelen een grote voorraad zodat u niet mis hoeft te grijpen en door kunt met uw project. U kunt ’s ochtends al vanaf 6.00 uur bij ons terecht, uiteraard staat dan ook de koffie al klaar.