IJzerwaren

Damitech heeft ’t

Van schroef tot hang- en sluitwerk

Heeft u tijdens uw project ijzerwaren nodig van een hoogwaardige kwaliteit, dan kunt u bij ons terecht. In ons complete assortiment vindt u ijzerwaren voor heel veel verschillende toepassingen. Zo bieden wij onder andere schroeven, moeren, bouten, draadeinden, hang- en sluitwerk en zwarte schroeven aan. Daarnaast zijn ook stoelhoeken, hoekankers, versterkingshoeken bij ons verkrijgbaar. Zoals u van ons gewend zijn alle materialen van professionele kwaliteit.

De verschillende merken ijzerwaren

De ijzerwaren die wij aanbieden zijn van diverse kwalitatieve merken. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlandse schroevenmerk Dynaplus, de gezwarte schroeven van BlackLine, moeren en bouten van Proftec, draadeinden van Hoenderdaal, verschillende soorten hoeken en hang- en sluitwerk van Gebroeders Bodegraven, ijzersterke producten van Dulimex en kapstokhaken, garderobes en lockers van Hermeta.

Uiteraard bieden wij nog veel meer. Zoekt u iets specifieks? Of heeft u behoefte aan een goed advies? Dan kunt u altijd rekenen op de hulp van onze specialisten. Zij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van passend advies. Breng een bezoek aan onze groothandel gevestigd in Kesteren. Het is ook mogelijk om uw producten te laten bezorgen. 

Bezoek Damitech

We hebben een breed assortiment ijzerwaren standaard op voorraad. Bent u op zoek naar een specifiek product? Wij helpen wij u graag verder in onze groothandel te Kesteren.  U hebt ook de mogelijkheid om producten te laten bezorgen.