Gereedschap

Damitech heeft ’t

Alleen het beste is goed genoeg

Bij Damitech vindt u een compleet assortiment met verschillende soorten gereedschappen voor de professionals. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van het gereedschap dat wij verkopen. Dat ziet u terug in ons aanbod. Wij verkopen namelijk alleen producten van de beste merken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor Makita, Rotec, Bahco, Wera, Qblades en Profit. Daarnaast zijn wij ook dealer van DeWalt gereedschap. Kom langs in onze winkel en profiteer van onze uitstekende service en advies op maat van onze specialisten.

Het juiste gereedschap voor uw klus

Om uw klus te kunnen voltooien heeft u uiteraard het juiste gereedschap nodig. U bent op zoek naar gereedschap dat van goede kwaliteit is en lang meegaat. Dan zit u bij Damitech helemaal goed.

Bekijk bijvoorbeeld ons uitgebreide assortiment met DeWALT producten. Als DeWALT dealer hebben wij al vele jaren ervaring met de verkoop van DeWALT gereedschappen. We volgen de nieuwste producten en innovaties op de voet en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Daarnaast kunnen wij een groot deel van het assortiment uit voorraad leveren. Geen lange levertijden dus.

Tuingereedschap

Bent u hovenier? We beschikken over een ruim assortiment tuingereedschap. Ook hier gaan we voor de beste merken zoals Atlas, Everest, Freund, Fiskars, Labora, Silky, Adler, Solide Tools, De Wit, enzovoorts. 

Dit kwalitatief goede gereedschap helpt u bij het aanleggen en onderhouden van straatwerk, gazon, beplanting en groenvoorzieningen. Denk hierbij aan batsen, schoppen, schoffels, harken, zagen, bijlen, bezems, enzovoorts. 

Ook hebben wij een uitgebreide voorraad op het gebied van Makita accutuingereedschap zoals bijvoorbeeld bladblazers, bladzuigers en maaiers. 

Bezoek Damitech

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod met hoogwaardige gereedschappen? Breng dan zeker een bezoek aan onze grote winkel gevestigd in Kesteren. Onze specialisten delen graag hun kennis met u. Zo helpen zij u bij het maken van een weloverwogen keuze.

MAF_4061
MAF_4065