Beregening

Damitech is een officiële OASE dealer. Wij mogen ons specialist op het gebied van pompen, beregening, vijver- en fonteintechniek noemen. In onze winkel vind u een groot assortiment aan oase materialen, daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vijverfolie, aanlegmaterialen en PVC materiaal. Onze specialist Ron zal u voorzien van het juiste deskundig advies door zijn jarenlange ervaring in vijverbouw.

Menig hovenier heeft al gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het maken van tuinberegeningsplannen door onze specialist, inmiddels worden tuin-, kwekerij- en beregeningsplannen ten bate van de fruitteelt ook digitaal gemaakt; veel sneller én overzichtelijker. Daarnaast begeleiden wij ook bij de aanleg van de tuinberegening, zelfs op locatie! Kunnen wij jou helpen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Niet alleen het plan ligt binnen een mum van tijd klaar, óók materialen als tyleen- en drukbuizen samen met 100+ km druppelslangen zijn ruim op voorraad evenals een scala aan pompen: DAB pompen, pompbesturingen, circulatiepompen, centrifugaalpompen, dompelpompen, bronpompen en drukverhogingsmaterialen.

Beregeningscomputers

Een interessante ontwikkeling zijn de uitgebreide beregeningscomputers die een technische en digitale groeispurt maken. Beregeningscomputers hebben inmiddels een capaciteit tot wel 200 groepen. Ideaal voor de boomkwekerij en fruitteelt. De grotere pottenvelden bijvoorbeeld kunnen eenvoudig per telefoon bediend worden.