Beregening

Damitech heeft ’t

Beregeningsspecialisten

Wij weten als geen ander dat de irrigatie cruciaal is bij de productie van bomen en fruit. U kunt als fruitteler en/of boomkweker dan ook altijd bij ons terecht voor de gewenste materialen voor het aanleggen van een irrigatiesysteem. Ook bij tuinaanleg is beregening een belangrijk onderdeel. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere diverse sproeiers, pompen, beregening besturingssystemen, appendages en beregeningskoppelingen.

_DSC4484

Beregeningsplan op maat

Damitech is specialist op het gebied van beregening. Wij leveren niet alleen de nodige onderdelen, maar begeleiden u ook bij de aanleg van uw tuinberegening of irrigatiesysteem.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij denken vanuit onze expertise graag met u mee en maken zelfs kostenloos een beregeningsplan inclusief tekening.

Bij de aanleg van een beregeningsysteem is het van belang dat er materialen worden gebruikt die lang mee gaan en van goede kwaliteit zijn. Daarom bieden wij alleen producten van de beste merken. Wij leveren bijvoorbeeld sproeiers en beregeningsbesturingssystemen van Hunter, Rainbird, Vyrsa en NaanDanJain, pompen van DAB Pumps, Honda en Pedrollo, appendages van RIV en Itap en tot slot beregeningskoppelingen van Jason, Plasson, Unidelta, VandeLande, Storz, Camlock en GEKA. 

Bezoek Damitech

Gaat u aan de slag met het realiseren van een beregeningssysteem? Dan nodigen wij u van harte uit in onze groothandel in Kesteren. Hier kunt u niet alleen terecht voor de gewenste onderdelen voor het systeem. Maar onze specialisten voorzien u ook van advies op maat. Samen met u gaan wij op zoek naar de verschillende mogelijkheden voor uw locatie.

 
IMG_0766
_DSC4503
IMG_2494