Vacature Office Assistant

Office assistant

Wij zoeken dé spin in het web die ons kan ondersteunen. Iemand die communicatief vaardig en breed inzetbaar is. Je bent een teamplayer, en je kunt snel schakelen. Flexibiliteit, leergierigheid, creativiteit, zelfstandigheid en accuraatheid zijn belangrijke eigenschappen voor deze functie.  

Taken en verantwoordelijkheden

Je ondersteunt op het gebied van marketing, administratie en management. Als Office Assistant help je de afdeling marketing met het opstellen van social media posts, bijhouden van de website, aanleveren van reclamematerialen, contact met reclamebureau, ondersteunen bij grote reclamecampagnes, enzovoorts. Daarnaast ondersteun je de afdeling administratie bij de debiteuren- en de crediteurenadministratie en het management bij diverse andere administratieve werkzaamheden die op het kantoor voorbij komen.

Wij bieden

·         Een gezellig en hecht team

·         De mogelijkheid om parttime te werken

·         De mogelijkheid om te starten met een stageperiode of in combinatie met een BBL opleiding

Als deze baan je aanspreekt stuur dan je CV met motivatie naar wouter@damitech.nl. Als je vragen hebt of meer wilt weten over de functie kun je ons bellen op 0488-480232 en vragen naar Wouter. We zien uit naar je sollicitatie.