Sanitair

Een heerlijk verfrissende douche of een ontspannend bad. De badkamer is een plek waar je even tot jezelf kunt komen en waar je jouw rust moment kunt pakken. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat jouw badkamer aan al jouw wensen voldoet en ruim, licht en comfortabel aanvoelt, met genoeg privacy. Damitech en onze specialist doen er alles aan om jouw wensen te vervullen.

Bij Damitech in kesteren vind je op de eerste verdieping onze sanitair showroom van ruim 500 m2.  Hiermee zijn wij met trots de grootste van de hele regio. Bij Damitech kun je terecht voor complete badkamers, maar ook gewoon voor losse kranen, baden, douchecabines en nog veel meer.

Tegels

Damitech werkt nauw samen met LOETINO.

Loetino is een importeur en groothandel op het gebied van natuursteen tegels en keramiek tegels. De showroom XL van Loetino toont meer dan 200 soorten tegels in vele kleuren, maten en structuren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen natuursteen en keramiek. In hun showroom laten ze verschillende soorten natuurstenen tegelvloeren en de diverse afwerking hiervan zien. Wat centraal staat zijn de mogelijkheden in keramische tegels, van houtlook tegels tot patchwork, van mozaïek tot groot formaat. Voor bezoek aan showroom neem contact met ons op.